Jaga artiklit

Everaus Kinnisvara kasvas aktsiaseltsiks

Everaus Kinnisvara registreeriti 5. septembril aktsiaseltsiks. Tegemist on strateegilise sammuga, mis aitab ettevõtte kasvueesmärke täita. Arendaja portfellis on enam kui 600 elamuühikut ja 80 000 m² äripinda ning siht on hoida turuliidri positsiooni omas niššis ja kasvatada lähiaastatel müügimahtu kahekordselt.
“Everaus Kinnisvara bilansimaht on tänase seisuga 35 miljonit eurot. Oleme teinud hüppelise kasvu ja kasvame veelgi. Aktsiaseltsiks ümberkujundamine aitab meil veelgi paremini investoritelt kapitali kaasata, mis on vajalik ettevõtte kasvueesmärkide saavutamiseks,” kommenteeris tulevikuplaane Everaus Kinnisvara tegevjuht Janar Muttik.
“Oleme ligi kümne tegevusaasta jooksul kogenud, et kliendid väärtustavad üha enam seda, mida pakume. Energiatõhus hea arhitektuuriga kinnisvara terviklikult välja arendatud keskkonnas on see, millega oleme turul kindlalt kanda kinnitanud ja mida pakume ka edaspidi”, lisas Muttik.
Everaus Kinnisvara asutati 2015. aastal eesmärgiga rajada energiatõhusaid omanäolise arhitektuuri ja kasutajamugava planeeringuga terviklikke elu- ja ärikeskkondi hea infrastruktuuriga asukohtadesse. Tänavu algab kolme uue elamuarenduse ehitus ja alustatakse järgmise Everaus Minilaod kompleksi ehitusega Haaberstisse.