Jaga artiklit

Otsid hoiustamiseks lahendust? Too oma hooajatarvikud Everaus Minilattu hoiule

Postimees on kokku kogunud parimad minilao teenusepakkujad, et aidata sul leida just sinu vajadustele sobiv lahendus. Olenemata sellest, kas otsid kohta hooajakaupadele, kolimiseelsele hoiustamisele või lihtsalt kodus ruumi vabastamiseks, on võimalik leida paindlik ja turvaline lahendus. Hoiustamisteenused pakuvad erineva suuruse ja asukohaga minilaopindu, mis tagavad sinu vara turvalisuse ja lihtsa ligipääsu. Tutvu Everaus Miniladude ja teiste teenusepakkujatega siin ning leia just sulle sobiv lahendus mugavaks hoiustamiseks.

Miks valida just EVERAUS MINILAOD?

Kontaktivaba ja kiire lepingu sõlmimine – Everaus Minilaod pakuvad täielikult kontaktivaba teenust, võimaldades sul kogu üüriprotsessi läbida vaid mõne minutiga otse veebilehelt – kiiresti, mugavalt ja kodust lahkumata. Pärast üürilepingu sõlmimist avaneb laohoone välisuks automaatselt telefonikõne abil, ilma et peaksid võtmeid või kiipkaarte füüsiliselt omama. Välja valitud laoboksi uks on lukustatav tabalukuga, mille saab võtta ise kaasa või soetada tellimuse vormistamisel miniladude veebilehelt. Viimasel juhul ootab tabalukk klienti laohoone ees asuvas pakiautomaadis.

24/7 ligipääs ja kasutusmugavus – Everaus Minilaod on avatud ööpäevaringselt, andes sulle vabaduse ligipääsuks oma asjadele igal ajal, olgu see varahommik või hilisõhtu. Lisaks on hoones olemas kaubakärud ja lift, mis muudavad ladustamise ja kolimise veelgi lihtsamaks.

Soojad ja kuivad laoruumid – Kõik Everaus Minilaod on soojad ja kuivad, sobides ideaalselt nii hooaja- kui hobitarvikute, sõidukite rehvide, suve- ja aiamööbli, tööriistade kui ka e-poe kaupade hoiustamiseks.

Turvalisus ja kindlustus – Everaus Minilaod asuvad turvalises tiheasustusega piirkonnas ja ligipääsuõigus hoonesse on vaid valideeritud telefoninumbri kasutajatel. Videovalve katab kogu hoonet ja selle ümbrust.

PAINDLIK ja TASKUKOHANE lahendus

Everaus Minilaod pakuvad paindlikke üürilepinguid, mis kohanduvad täpselt sinu vajadustele. Lisaks on Everaus miniladudel turu parim hind – leiad alati taskukohase lahenduse, mis sobib just sinu vajadustele ja eelarvele.

2026. aastal laieneb Everaus Minilaod Haabersti ja Õismäele piirile, kus valmib uus neljakorruseline laokompleks, millel on 400 uut laoboksi suuruses 2 kuni 20 ruutmeetrit. See toob veelgi rohkem hoiustamisvõimalusi Tallinna elanikele ja ettevõtetele lähemale

Milleks hoida asju kodus, kui saad need MUGAVALT ja TURVALISELT Everaus Minilaos hoiule panna?

Olgu tegu hooajalise spordivarustuse, kontoritarvikute või isiklike esemetega – Everaus Minilaod pakuvad paindlikku ja turvalist lahendust nii väiksemate esemete kui ka suuremate kaubakoguste ladustamiseks. Vaata videot ja veendu kui lihtne on Everaus Miniladu kasutada.