Jaga artiklit

Everaus Kinnisvara toetab Rae valda esindavaid sportlasi võistlusriiete soetamisel

Foto: Rae valla Spordikeskus
Foto: Rae valla Spordikeskus

Everaus Kinnisvara hindab kõrgelt kogukondlike organisatsioonide tegevusi ja mõju piirkonna arengule, mistõttu oleme juba mitu aastat toetanud Rae valda esindavaid sportlasi võistlusriiete soetamisel. Rae vald on meie ettevõtte koduvald ning valdav osa meie arendustest asuvad samuti just Rae vallas.

Rae valla Spordikeskus hõlmab kuut koolidega samas majas asuvat spordihoonet Jüris, Järvekülas, Peetris, Lagedil ja Vaidas ning võimaldab nii noortel kui täiskasvanutel harrastada erinevaid spordialasid. Treeningkavadest leiab nii mitmesuguseid tantsutrenne, ujumist ja vesiaeroobikat, erinevaid võitluskunste, kergejõustiku kui ka mitmeid pallimänge, näiteks saalihokit, jalgpalli ja käsipalli. Rae valla Spordikeskuse projektijuhi Indrek Raigi sõnul on toetajate abiga saanud tasuta spordisärgi enam kui 1000 Rae valla last.

„Meie toetusprojekti peamine eesmärk on tuua rohkem kohalikke ettevõtteid spordi juurde ja just eelkõige läbi noorte, sest Rae vald on Eesti kõige noorema rahvastikuga omavalitsus,“ sõnas Indrek Raig, „plaan on varsti ellu kutsuda ka valla koolidevaheline võistlussari, sest kõik lapsed on väga võistlushimulised ning siin on kindlasti ka suur koostöökoht meie oma valla ettevõtetega.“

Everaus Kinnisvara meeskond väärtustab aktiivselt eluviisi ning peab oluliseks laste ja noorte sporditegevuse toetamist. Oleme veendunud, et ühegi andeka noore sporditeekond ei tohi jääda katki ressursipuuduse tõttu, mistõttu oleme teinud otsuse toetada Rae valla laste ja täiskasvanute võistlusriiete soetamist ka tuleval aastal.

Foto: Rae valla Spordikeskus
Foto: Rae valla Spordikeskus